на дъщеря ми
Дъждовно окъпани
вишневи дървета,
събудени,
в очакване
на пролетно оплождане -
пропускат тънко тяло,
любовно докоснати...
Опияняващ дъх
на земна плът...
проблясват лъчи,
кристално сияят
медни петна,
плодни вейки шептят,
любовно погалени...
Ангелско съзряване -
дарявам ти
спомен
за цъфнали вишни...
Помниш ли...
Помниш ли?
© Дима Все права защищены
Хубав спомен