Feb 15, 2009, 9:12 PM

Спомен за вишни 

  Poetry
715 0 9

               на дъщеря ми

 

Дъждовно окъпани

вишневи дървета,

събудени,

в очакване

на пролетно оплождане -

пропускат тънко тяло,

любовно докоснати...

 

Опияняващ дъх

на земна плът...

проблясват лъчи,

кристално сияят

медни петна,

плодни вейки шептят,

любовно погалени...

 

Ангелско съзряване -

дарявам ти

спомен

за цъфнали вишни...

 

Помниш ли...

Помниш ли?

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??