Спомени, сладки и горчиви,
ах, спомени за минали дни,
спомени от вас как боли ме,
че времето толкова бързо лети.
Спомням си как с мама и татко играех,
как учих се да карам колело,
спомням си как никога не ругаех,
как всичко за мене беше добро.
Спомням си, но ето пораснах
и от спомените само горчи,
няма ги вече мама и татко,
няма ги вече светлите дни.
И когато приятели няма,
а на теб най-много ти тежи.
Ето във този момент
от спомените най-много боли!
© Виктория Петрова Все права защищены