Потропват в улуците запечатани спомени
и с нощните сенки смело политат.
В съня ми притихват звездици отронени,
белязани чувства смело политат.
Останаха само твоите стъпки -
с въздишки познати минават край мен.
В тихото нижа нощните кръпки,
луната превръща съня в светъл ден.
© Ивелина Цветкова Все права защищены