7 янв. 2019 г., 09:08

Спомени от старата къща 

  Поэзия » Любовная
390 0 0
 · 

Спомени от старата къща.

Не остаряват спомените
за чувствата от първата любов
в живота затихват стъпките
тишината оставя щастие в живота суров.

Любовта никога няма край
в гърдите шепти и остава там
силната любов е вечна знай
боли, гори, но живее с плам.

Спомена се връща в неочакван миг
сърцето говори за любов и за душата
повтаря се в дните оня вик
и огъня спира завинаги в сърцата.

© Йонка Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??