15 сент. 2010 г., 22:27

Спомени от утрешната аз 

  Поэзия
544 0 9

Живот - в отминалия ден,

    прелистена отзад-напреде книга.

      Потапям се из спомени във мен,

   размекнала следи от парафина.

        Без мое"вчера" пуста и без глас,

          ще гледам в "утрето", за да се видя,

     а там ще срещна следващата аз,

          НЕ търси ме, а аз съм дух прозирен.



                                                     

© Искра Радева Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??