6 окт. 2010 г., 19:18

Споменът... 

  Поэзия » Любовная
485 0 0

В последния ни ден,

последния ни час,

стоя, и ти до мен,

и мисля си за нас.

 

Когато бяхме влюбени,

когато се обичахме,

и когато заедно

срещу вятъра тичахме! 

 

И нямаше стихия,

ни буря, ни цунами,

която да успее

да мине помежду ни!...

 

Ала отминаха и тез' красиви дни,

с годините много ти се промени!

И аз се промених, и аз пораснах,

изчезна вече погледът прехласнат.

 

Но остана в мене

едничка сълза,

която да изплача

аз за любовта...

 

За един спомен

от хубаво време,

когато и обич

живееше в мене!

© Любимата Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??