8 апр. 2014 г., 21:16  

Споменът горещ 

  Поэзия » Любовная
718 0 3

Вървя покрай стария училищен път

и спомен в мен напира,

а слънцето блести

напомня ми за хубавите стари дни,

когато по-силно и от слънце греех,

когато щастие и любов над мене бяха.

 

Любовта си ти, а с теб дойде

и пролетта в моето сърце

и разцъфтяха се усмивки,

песни и любов, но всичко бързо отлетя,

само спомени остават и зимата нахлу 

студена в моята душа.

© Ивелина Мондешка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??