Вървя покрай стария училищен път
и спомен в мен напира,
а слънцето блести
напомня ми за хубавите стари дни,
когато по-силно и от слънце греех,
когато щастие и любов над мене бяха.
Любовта си ти, а с теб дойде
и пролетта в моето сърце
и разцъфтяха се усмивки,
песни и любов, но всичко бързо отлетя,
само спомени остават и зимата нахлу
студена в моята душа.
© Ивелина Мондешка All rights reserved.
и пролетта в моето сърце....
Да ти е пролетно и обично в сърцето! Браво!