Отдавна вече
спрях да вярвам в приказки.
Не чакам
принцът да ме грабне с коня.
В килера
съм заключила мечтите си.
Не пускам
хвърчила и вятъра не гоня.
Вкалъпена
съм в общата матрица.
От ден на ден
все по-бездушна ставам.
Угасна
и последната искрица
в морето от бездушие
удавена.
© Красимира Михайлова Все права защищены
(което не ми пречи да ги пиша)
Ако случайно внучето поиска
по старомоден начин да заспи
Поздравче!Пишеш мъдро и хубаво!Добре е да се появиш пак!