Jan 12, 2013, 10:36 PM

Спрях да вярвам 

  Poetry
1106 0 8

Отдавна вече 

спрях да вярвам  в приказки.

Не чакам 

принцът да ме грабне с коня.

В килера 

съм заключила мечтите си.

Не пускам 

хвърчила и вятъра не гоня.

Вкалъпена 

съм в общата матрица.

От ден на ден 

все по-бездушна ставам.

Угасна

и последната искрица

в морето от бездушие 

удавена.

© Красимира Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??