12.01.2013 г., 22:36 ч.

Спрях да вярвам 

  Поезия
1105 0 8

Отдавна вече 

спрях да вярвам  в приказки.

Не чакам 

принцът да ме грабне с коня.

В килера 

съм заключила мечтите си.

Не пускам 

хвърчила и вятъра не гоня.

Вкалъпена 

съм в общата матрица.

От ден на ден 

все по-бездушна ставам.

Угасна

и последната искрица

в морето от бездушие 

удавена.

© Красимира Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??