14 окт. 2008 г., 22:05

***(спънато) 

  Поэзия
667 0 21

 

разбити от стъпките
многото
мръсните
по пътищата сивите
паветата
беззъбите
с изронените
режещите
ръбове
избутват се от дупките
калните
задушните
захапват и късат
крачките леки
волните
пъстрите
...
хвърчило имаш ли?
за крила...

 

 

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??