Oct 14, 2008, 10:05 PM

***(спънато) 

  Poetry
668 0 21

 

разбити от стъпките
многото
мръсните
по пътищата сивите
паветата
беззъбите
с изронените
режещите
ръбове
избутват се от дупките
калните
задушните
захапват и късат
крачките леки
волните
пъстрите
...
хвърчило имаш ли?
за крила...

 

 

 

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??