Сега съм тук, танцувам степ,
нечакан миг от сън за теб,
среднощен танц на порив нов,
усмивка нежна в стих, любов!
Прегръдка страстна, суета,
очи изгарят в топлота,
признание, вълшебен зов
отпиваш с глътката любов.
Примамлив блян и пълнота
в магичен свят на голота,
телата сплитат се за миг,
в кресчендо тръпне твоят вик.
В нечакан миг танцувам степ,
а розите червени са за теб,
отпивам глътката любов
в среднощен танц на порив нов.
© Димитър Станчев Все права защищены