10.05.2008 г., 16:56 ч.

Среднощен танц 

  Поезия » Любовна
846 0 15

Сега съм тук, танцувам степ,

нечакан миг от сън за теб,

среднощен танц на порив нов,

усмивка нежна в стих, любов!

 

Прегръдка страстна, суета,

очи изгарят в топлота,

признание, вълшебен зов

отпиваш с глътката любов.

 

Примамлив блян и пълнота

в магичен свят на голота,

телата сплитат се за миг,

в кресчендо тръпне твоят вик.

 

В нечакан миг танцувам степ,

а розите червени са за теб,

отпивам глътката любов

в среднощен танц на порив нов.

 

 

 

 

 

© Димитър Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??