1 окт. 2010 г., 12:46

Среднощно послание 

  Поэзия
844 0 8

                                         ''Среднощно послание''

 

 

 

     Здравей!

 

 

В съня ти тази нощ

тихо, есенно ще дойда...

Ще скрия есенната си тъга...

Ще докосна нежно твоята ръка...

 

 

Ще се потопя в очите ти...

Ще си спомня за Любовта!!!

 

 

Ще дойда с аромат на есен...

С пролетна усмивка от роса...

И ще бъда щедра, като лято...

А зимата за себе си ще задържа!

 

 

Копнежно-морски залез

искам да ти подаря...

Завещавам ти сърцето,

преливащо от Любовта!

 

 

Попътен вятър ти желая!

Живей живота си така,

всяка нощ, заспивайки с усмивка,

да сътворяваш следващата си мечта!

 

 

Бъди Щастлив!

Бъди Разумен!

И себе си най-вече

съхрани!

 

 

И нека сърцето ти обича!

И нека ВИНАГИ във него

грее ЛЮБОВТА!!!

 

 видео към този стих:http://www.vbox7.com/play:0d965eaf

© Даниела Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??