''Среднощно послание''
Здравей!
В съня ти тази нощ
тихо, есенно ще дойда...
Ще скрия есенната си тъга...
Ще докосна нежно твоята ръка...
Ще се потопя в очите ти...
Ще си спомня за Любовта!!!
Ще дойда с аромат на есен...
С пролетна усмивка от роса...
И ще бъда щедра, като лято...
А зимата за себе си ще задържа!
Копнежно-морски залез
искам да ти подаря...
Завещавам ти сърцето,
преливащо от Любовта!
Попътен вятър ти желая!
Живей живота си така,
всяка нощ, заспивайки с усмивка,
да сътворяваш следващата си мечта!
Бъди Щастлив!
Бъди Разумен!
И себе си най-вече
съхрани!
И нека сърцето ти обича!
И нека ВИНАГИ във него
грее ЛЮБОВТА!!!
видео към този стих:http://www.vbox7.com/play:0d965eaf
© Даниела Василева All rights reserved.
Нежно, ефирно...галещо
Поздравления за лекотата с която даряваш читателя