17 июл. 2010 г., 19:50

Среща 

  Поэзия » Любовная
608 0 11

Търсех те в закътани горещи дюни,

що не знаят мразовита зима.

Търсех те и в кротнали лагуни,

подир твоя нежен смях, преминал.

 

Търсех те и в тази есенна позлата

от тъга без бряг и без поляни,

и без ехо - с шепота чудати

мисли ми навяваше пияни.

 

Знаех - ще те срещна в моя листопад,

приказка вълшебна за царкини,

знаех, че те има, светъл час,

чакай ме, ще дойда, мой любими.

 

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??