1 мар. 2013 г., 21:45

Среща 

  Поэзия » Для детей
700 0 8

 

Минзо, минзо, минзухарче,

хей, нали си ми другарче.

Не се крий, а покажи се!

Топло, топло усмихни се!

След виелици и хали,

ти какво – не ме позна ли?

С песен звънка на уста,

ида – аз съм пролетта!

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??