1.03.2013 г., 21:45 ч.

Среща 

  Поезия » За деца
701 0 8

 

Минзо, минзо, минзухарче,

хей, нали си ми другарче.

Не се крий, а покажи се!

Топло, топло усмихни се!

След виелици и хали,

ти какво – не ме позна ли?

С песен звънка на уста,

ида – аз съм пролетта!

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??