27 февр. 2018 г., 23:36

Среща 

  Поэзия » Любовная
476 0 1

                     Среща

 

                Когато някой ден случайно

                тя при тебе спре,

                когато с галещ поглед

                докосне твоето сърце,

                недей я пита с изненада

                тя коя е и защо с ръка

                съдбата ти чертае.

 

                Отваря тя заключени врати

                и на нейните криле ти –

                птица устремена,

                политаш към бездънни висоти,

                а после спускаш леко,

                над върхарите зелени.

 

                Ще мине време и ще разбереш,

                че с любовта

                и с нейната магия,

                своя връх мечтан си изкачил

                и на всекиго от себе си,

                ти нещо скъпо си дарил.

 

                                    П. Иванова

© Павлина Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??