11 сент. 2016 г., 13:45

Среща 

  Поэзия » Другая
981 0 4

Днес срещнах аз един човек.
Не беше млад, почти на век.
Пламък имаше в очите
усмихваше се сякаш на звездите.
Пристъпи с бавна крачка той към мен,
целуна ми ръка -  джентълмен:
“Много сте красива”, зае поза…
и връчи ми красива бяла роза.

© Евгения Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??