30 мая 2007 г., 10:36

Среща с Бог 

  Поэзия
713 0 4
 

Търсих, лутах се, вървях през тъмнината,

обикалях, връщах се, сам, с вяра в душата.

Продължавах, все така уверен, следвах светлината,

но попадах в черна мъгла, гъста гора -

картина, по-тъмна и от нощта.

 

А Tой ме гледал как се мъча, с усмивка на уста,

и търпеливо чакал ме да науча,

че е там, в моята душа.

© Валде Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??