30.05.2007 г., 10:36 ч.

Среща с Бог 

  Поезия
712 0 4
 

Търсих, лутах се, вървях през тъмнината,

обикалях, връщах се, сам, с вяра в душата.

Продължавах, все така уверен, следвах светлината,

но попадах в черна мъгла, гъста гора -

картина, по-тъмна и от нощта.

 

А Tой ме гледал как се мъча, с усмивка на уста,

и търпеливо чакал ме да науча,

че е там, в моята душа.

© Валде Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??