30 дек. 2019 г., 11:22

Среща-сбогуване 

  Поэзия
271 1 1

Предпоследната чаша.
Предпоследните глътки.
Предпоследният блясък от свещ
по кристала.
Предпоследните думи.
Предпоследните кърпи,
които пред нас
сервитьорът поставя.
Предпоследният сняг през прозореца.
Предпоследното пълнолуние.

 

И ужасната тежест,
която занитва
гърба ни за стола.
Сбогуване.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??