Не играя на карти
а проиграх Любовта
чувства заложих
пропилях Обичта.
За злато продавах
твойте сълзи
на сергии предлагах
тайни,мечти.
Сега съм несретник
отхвърлен,презрян
на болка предвестник
от лъжи омотан.
Съдникът моля
за двете Аса
прошката твоя
за мене Смъртта.
Октомври,2019г
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов Все права защищены