Бойко, ДАНС и МВР-то
разработили агент:
хладнокръвен във сърцето,
но със мускули - левент.
Разработен под земята
и обучен от военни,
можел пламъци да мята
със способности неземни.
Програмиран генетично
да е с кожа от бетон,
всяка мисия отлично
изпълнява мълчешком.
Можел в сенките да дебне
и да скача като бик.
Само някой да погледне
и затрива го за миг.
Ни радари го засичат,
нито сензори топлинни.
Съществува ли - отричат
всички служби легитимни.
© Сандостен Калций Все права защищены