Oct 16, 2011, 12:27 PM

Сталкер 

  Poetry » Other
550 0 1

Бойко, ДАНС и МВР-то

разработили агент:

хладнокръвен във сърцето,

но със мускули - левент.

 

Разработен под земята

и обучен от военни,

можел пламъци да мята

със способности неземни.

 

Програмиран генетично

да е с кожа от бетон,

всяка мисия отлично

изпълнява мълчешком.

 

Можел в сенките да дебне

и да скача като бик.

Само някой да погледне

и затрива го за миг.

 

Ни радари го засичат,

нито сензори топлинни.

Съществува ли - отричат

всички служби легитимни.

 

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??