9 янв. 2009 г., 08:55

Старата любов 

  Поэзия
620 0 6
 

Старата любов

 

Вече нищо не е тайно,

няма място, няма час,

срещаме се най-случайно

старата любов и аз.

 

Ужким бързаме за нещо.

Крием тежките торби.

Вече нищо не е нежно,

всичко е на две, на три...

 

Даже болката я няма

или просто не личи...

Има драма, няма драма,

аз си тръгвам, после ти.

 

Всичко вече ни е ясно.

Най-различни времена -

гаснат чувства и преливат

в онемели сетива.

 

Вечер ни облива радост

щом се скрием у дома

и дано не срещнем младост

да се скита из града.

 

Само някъде дълбоко,

някъде извън света,

старата любов заспива 

в скута на една жена.

 

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??