31 мая 2019 г., 18:52  

Стари любовници 

  Поэзия » Любовная, Эротическая, Пейзажная
1082 1 0

любовна логорея

на земята се изсипва

дъждът прониква в нея

след снощната тиха молитва

 

капката капва върху сухата пръст

слиза надолу, това е възход

стари любовници се прегръщат

превръщат материята –

става живот

© Kiddo Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??