31.05.2019 г., 18:52 ч.  

Стари любовници 

  Поезия » Любовна, Еротична, Пейзажна
1062 1 0

любовна логорея

на земята се изсипва

дъждът прониква в нея

след снощната тиха молитва

 

капката капва върху сухата пръст

слиза надолу, това е възход

стари любовници се прегръщат

превръщат материята –

става живот

© Kiddo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??