May 31, 2019, 6:52 PM  

Стари любовници 

  Poetry » Love, Erotic, Landscape
1083 1 0

любовна логорея

на земята се изсипва

дъждът прониква в нея

след снощната тиха молитва

 

капката капва върху сухата пръст

слиза надолу, това е възход

стари любовници се прегръщат

превръщат материята –

става живот

© Kiddo All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??