26 окт. 2011 г., 13:22

Стари рани 

  Поэзия » Другая
603 0 1

Не ме е страх
от друмите
трънливи,
от гарваните
черни
и оловен дъжд...
Не ме е страх
от думите
хапливи
на злобно-
спорещия
с мен...
Не ме е страх
от странника,
почукал
на вратата
за къшей хляб
в злочестия си ден...
От близкия се плаша,
от кръвния роднина...
Стари рани
душата ми
все още има
и болката ù нивга
не отмина...

Дейзи Патън

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хареса ми!Май си права, че трябва да ни е стах повече от своите...
Предложения
: ??:??