4 янв. 2008 г., 15:02

Старият филм 

  Поэзия » Любовная
632 0 0
Спомените за отминали дни
нахлуват във тебе
и се борят –
аз го виждам в твойте очи.


Излизат на екрана мъж и жена,
ръка за ръка вървейки из града.
Навън е студено,
но не усещат те това,
тяхната любов ги топли –
сгрява техните лица.
Сърцата бият бързо, щом заедно са те...

Погледи се пият
и устните мълчат,
щом в средата на пътя
притихнали те са.
Тъй далеч от всяка суета
се чувстват те сега.
Един пред друг
все така –
ръка за ръка
една глава към друга се повдига
и два дъха във един бързо тя слива.

Колите минават,
хората вървят,
но мъжът и жената все тъй далеч стоят.
Обич опознали и щастието отведнъж,
да се оставят един друг не могат,
не помислят те за туй...


Но минават години
и ето - ти пред мен стоиш.
Толкова са чужди на мене твоите очи.
Със други ти беше,
със други бях и аз,
но този филм не мога
да забравя още аз!



p.s. Still in love!
With love:
MiNnA

© Марина Братанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??