20 мая 2009 г., 13:56

Стаята на самотата 

  Поэзия
469 0 1

Стаята на самотата

 

 

Затворена между четири стени...

От всеки ъгъл лъха самота.

Въздухът пропит е от цигарен дим

и малко кръв... по връхче на игла.

 

А болката пробожда ми сърцето.

Сякаш някой бърка вътре с пирон.

И някак си безлично е лицето.

Една въздишка... сълза... и глупав стон.

 

Стон на отчаяние и безнадеждност,

стон на умираща душа.

Къде отиде глупавата нежност?

Къде отиде любовта?!

© Катерина Саватова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??