19 апр. 2011 г., 21:09

Степният вълчи трактат 

  Поэзия » Любовная
546 0 0

(... Степният вълк, макар да изобразява
болест и криза, не води  към смърт —
 не е залез, а  изцеление"
     Херман Хесе - "Степният вълк")
                     ................

         
Ще довършим ли с теб поредния танц,
щом уморени, останали даже без дъх,
посрещнем онзи  изгрев последен,
в степта от страсти на нашата  плът...

Ще довършим ли танца любовно-обреден,
със стъпки, изпуснали ритъм и такт,
щом в сърцата ни, стар и небрежен,
се вмъкне  степният  вълчи трактат...

       ¤ۣۜ๘●•D. Patton•●๘¤ۣۜ

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??