21 нояб. 2013 г., 19:48

Стих ти дарявам 

  Поэзия » Любовная
873 0 4

С тебе, Любими, животът горчив

за мене е толкова сладък.

Даже червеното вино със теб

отпито, Любими, наслажда.

 

Когато се спъвам, е в пясък златист

и сякаш не падам, а литвам!

Дойда ли в твоите силни ръце,

страхът в мене просто утихва.

 

С тебе, Любими, студените дни

за миг в зимен сън отминават.

Дори ветровете сърдити със теб

косите ми с пръсти погалват.

 

Без тебе, любими, не мога и ден

и когато сама аз оставам,

не спирам да мисля секунда за теб

и в това време стих ти дарявам.

© Росица Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??