25 февр. 2016 г., 18:01

Стихове 

  Поэзия
341 0 0

Стихове мои от душата взети.

Радостта и болката

на всички поети.

Ще накарате ли

поне едно сърце

пак да се отвори?

И една занемяла уста

за любов да заговори.

Ще направите ли за хората

света да е по-красив?

И поне един човек,

малко по-щастлив?

Ще има ли някой

нужда от вас?

Предайте на тези хора,

моята безкрайна обич

и тревожния ми глас.

© Лиляна Стаматова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??