23 мая 2019 г., 07:13

Сто пъти 

  Поэзия » Любовная
495 3 6

И сто пъти да се родя отново,
и сто пъти да легна във пръстта, 
от всички мои срещнати любови
аз сто пъти една ще избера...

 

Онази с теб аз сто пъти ще търся.
И сто пъти във нея да горя,
за нея молила бих Бог на кръста...
Стократно нека ми се сбъдне тя...

© ВАНЯ СТАТЕВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??