12 окт. 2006 г., 14:41

Стон 

  Поэзия
737 0 2

Стон

 

 

Стон след стон

съм приютил в сърцето си

По опънатата мембрана

на душата ми

болката пее

прощална песен

И макар да захвърлих

лирата на самотата

не спира да кърви чувството

че съм призван

да играя ролята на честен

пред една ослепяла публика

                                                   

 

                                               Бургас  2003

© Стефан Вангелов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??