12.10.2006 г., 14:41 ч.

Стон 

  Поезия
720 0 2

Стон

 

 

Стон след стон

съм приютил в сърцето си

По опънатата мембрана

на душата ми

болката пее

прощална песен

И макар да захвърлих

лирата на самотата

не спира да кърви чувството

че съм призван

да играя ролята на честен

пред една ослепяла публика

                                                   

 

                                               Бургас  2003

© Стефан Вангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??