22 мар. 2022 г., 19:07  

Страдание 

  Поэзия » Любовная
282 0 1

Усмихната, добра, чудесна -

ти пречисти моята душа,

моята стая за мен е тясна -

ела при мен да се утеша.

 

Живея в моя приказен свят,

а зло - навсякъде около мен,

ела при мен, прекрасен цвят,

аз съм изтерзан и угнетен.

 

Светлина в тунела се вижда

на моето страдание и самота,

но от влак, що към мен приижда,

брутален към мене е света.

 

Ти забрави, че въобще ме има,

ала любовта лошото прощава,

за роза аз жадувам, о, любима,

но само болката в мен остава!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??