6 янв. 2010 г., 16:51

Страх и болка 

  Поэзия » Другая
959 0 1

Студено чувство смразява твоите вени,

викове ужасни болката зоват,

а ти крещиш неговото име.

Страхът е стиснал твоето сърце,

споменът за него те измъчва...

 

Миналото изтезава,

иска бъдещото да спре...

Мисълта ти бездънна е...

Неговото име те зове,

плач и сълзи изтезават едно дете.

 

 

Неповторимото съсипва те,

без надежда то оставя те.

Мракът обгърнал е едно създание,

а едно дете там някъде в тъмното самотно е.

 

 

 

 

© Диляна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??