7 авг. 2013 г., 23:03

Страх ли - не мисля така! 

  Поэзия
780 0 4

СТРАХ ЛИ - НЕ МИСЛЯ ТАКА

 

Страх ли - не мисля така!
Преминах дори и през огън!
Няма да бъда добра!
Няма да кажа "Не мога"!

 

Тъпчат ме - тъпча и аз!
Много скоро, знам, те ще се молят!
Над тях се издигам със бяс!

Над тях се издигам със воля!

 

Не могат да ме притежават!

Аз съм аз и вече съм тук!

От яд дори с нокти да драпат,

вече техният глас ще е глух!

 

Сега аз съм непоклатима!

Стъпвам здраво, оставям следа!

И знам, че страх все още има,

но знам, че не съм и сама!

 

Ралица Костова

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??