25 янв. 2020 г., 00:37

Страхуваш се 

  Поэзия
523 1 3

Страхуваш се.
Не вярваш. 
Не допускаш лесно... 
Да влезе някой в душата ти  - градина. 
- Аз няма да ти обера цветята,
Обещавам. 
- Дошла съм, за да ги полея. 

© Maria Radeva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??