Jan 25, 2020, 12:37 AM

Страхуваш се 

  Poetry
636 1 3

Страхуваш се.
Не вярваш. 
Не допускаш лесно... 
Да влезе някой в душата ти  - градина. 
- Аз няма да ти обера цветята,
Обещавам. 
- Дошла съм, за да ги полея. 

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??