3 сент. 2014 г., 11:02

Страхът на мечтите 

  Поэзия » Другая
321 0 2

Страхът на мечтите...

сълзи във очите...!

Душата изгарят -

мечтите на тъмно

затварят!?

Не смееш дори...?

Пред себе си даже -

да кажеш!?

Че мечти

в себе си имаш...

А вечер, когато

не можеш да спиш...

Рисуваш на тъмно...

цветни мечти!

Ти пазиш ги тихо!!!

Не смееш дори

очи да отвориш...!

Защото със сълзите

размазваш ги ти.

Издишаш дълбоко,

преглъщаш без шум.

В кошмарната вечер -

оставаш без сън...

Страхът на мечтите

ти пари в очите...?

Тъгуваш за всичко...

Тъгуваш за нас!?

Защото животът

подучи ни да...!

Да крием мечтите,

от себе си даже,

  от нас!!!

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря фреди радвам се че ти е харесало.Поздрави !!!
  • Харесва ми!Поздрави!
Предложения
: ??:??