Всъщност си права.
Странно е да те ревнувам, ако не си моя.
Но замисляла ли си се, че ние сме устроени така.
Така, че да искаме да сме свободни, но в същото време и заети.
Така, че да задържаме някого.
Замисляла ли си се, че не искаш да си с мен, но не искаш и да съм с нея.
Замисляла ли си се, че просто имаме нужда от внимание и че ни е в природата да ни ласкаят,
но да не се чувстваме длъжни да отвръщаме.
Животът е лесен.
Ние сами си го усложняваме.
Защото сме странни.
© Стилияна Все права защищены