20.07.2017 г., 10:54 ч.  

Странни 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
397 1 1

 

Всъщност си права.

Странно е да те ревнувам, ако не си моя.

Но замисляла ли си се, че ние сме устроени така.

Така, че да искаме да сме свободни, но в същото време и заети.

Така, че да задържаме някого.

Замисляла ли си се, че не искаш да си с мен, но не искаш и да съм с нея.

Замисляла ли си се, че просто имаме нужда от внимание и че ни е в природата да ни ласкаят,

но да не се чувстваме длъжни да отвръщаме.

Животът е лесен.

Ние сами си го усложняваме.

Защото сме странни.

​​​​

​​​

© Стилияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дам, хората са трудни за разбиране. И всеки опит за това е абсурден. Поздравче от мен!
Предложения
: ??:??